HIP HOP

MINI'S

Hip Hop dansles voor kids van 5 t/m 7 jaar.

Groep 3 & 4 van de basisschool.

Hier in deze les leren ze spelenderwijs kennis te maken met allerlei stijlen en muziek. Van Hip Hop, Streetdance, Dance tot TikTok dansjes. 

 

DANSDOCENT:

HEIDY

 

KIDS

Hip Hop dansles voor kids van 8 t/m 11 jaar.

Groep 5 & 6 & 7 van de basisschool.

In deze les gaan kinderen leren om samen te dansen en in posities te gaan staan. Allerlei stijlen en muzieksoorten komen hier voorbij.

Choreografie en leer je ook over uitstraling tijdens optredens. Maar een ding is zeker, je gaat met een grote SMILE naar huis. Plezier staat op 1!

 

DANSDOCENT:

HEIDY 

 

TEENS

TEENS

Hip Hop dansles voor teens van  10 t/m 13 jaar. Groep 7 & 8 van de basisschool, eerste klas middelbare.

In de deze streetdance hiphop lessen mag en kan het allemaal. Je leert de juiste danstechnieken en danspassen en ook beleef je enorm veel plezier .

Iedere dansdocent heeft zo zijn eigen dansstijl en tempo.

 

DANSDOCENTEN:

JADE   Woensdag 18:00  uur  

IRIS Maandag 18:00 uur

 


YOUTH

Hip Hop dansles voor jeugd van 13 t/m 16 jaar.

2de en 3de ( 4de) klas middelbare.

In deze lessen werken we met verschillende dansstijlen. Zoals Hip Hop, Lyrical, Popping, Locking en Afro. Diverse technieken en stoere moves zijn duidelijk aanwezig in de lessen.

 

16 +

Hip Hop dansles voor jeugd van 16 en ouder. Deze lessen zijn voor dansers die al gevorderd zijn. Hier komen verschillende dansstijlen voorbij zoals Popping, Locking, Afro, HipHop, Funk, en Lyrical.

 

DANSDOCENT:

JADE woensdag 20:00 uur

KIM Maandag 19:00 uur

HEIDY Donderdag 20:30 uur

 

SPECIAL HEROES

Al 15 jaar geven we met heel veel plezier dansles aan mensen met een beperking. HipHop, Streetdance, Nederlandse HipHop en goeie Dance Music komen hier voorbij.

De special heroes is voor iedereen met een lichamelijke of licht verstandelijke beperking. 

 

DANSDOCENT: HEIDY

ONDERSTEUNING: LOLA

 


HIGH HEELS

Voor leeftijden vanaf 16 jaar en  ouder.

 

Tijdens de Heels Class lessen staat zelfvertrouwen en vrouwelijkheid boven aan. Naast het aanleren van choreografie worden er catwalk / houding oefeningen gedaan en werken we aan je performance kwaliteiten. Deze les is bedoeld voor dansen op hoge hakken, maar het is niet verplicht.

 

DANSDOCENT: KIM

Maandag 20:00 uur

COMMERCIAL

Voor leeftijden vanaf 15 jaar en ouder.

 

Commercial dans is veel te zien op tv en videoclips en draait om performance. Het is een fusion van verschillende stijlen zoals Streetdance, HipHop, Jazz en Feminine. Tijdens de dansles wordt er gewerkt aan de conditie, tempo oppikken en uitvoering van alle danspassen. Performance is Key!

 

DANSDOCENT: IRIS

Donderdag 19:30 uur